Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Daredevil • Close • Videopreviews

Daredevil seizoen 2 Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Daredevil meldt zich ook alvast met artwork

Het zijn drukke dagen in Marvelland. Jessica Jones seizoen 2 is donderdag gelanceerd en eerder in de week werd de releasedatum van Luke Cage seizoen 2 bekend. De verwachting is dat het derde seizoen van Daredevil in het najaar van 2018 verschijnt. Ook deze superheld heeft zich alvast gemeld, want op social media dook het eerste artwork namelijk al op.


Trailer A Series of Unfortunate Events

Het tweede seizoen van Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events komt dit voorjaar naar Netflix. Het eerste seizoen zag het levenslicht in januari 2017, nu heeft Count Olaf (Neil Patrick Harris) de releasedatum van seizoen 2 bekendgemaakt: 30 maart 2018. Ook is er nu een trailer verschenen.


Actiethriller met Rapace in de hoofdrol

Op Internationale Vrouwendag heeft Netflix bekendgemaakt dat de film Close is aangekocht. Deze actiethriller heeft een vrouw in de hoofdrol; namelijk Noomi Rapace. Rapace kennen we van The Girl With The Dragon Tattoo, de film Close is geïnspireerd op het leven van bodyguard Jacquie Davis.


Australische serie met Chris Lilley

Down Under is Netflix ook druk aan de slag, want er is nog een Original Serie aangekondigd. Het gaat om een nog naamloze productie, die zal worden gemaakt door comedian Chris Lilley en productiepartner Laura Waters. De opnames zullen deze maand beginnen in Queensland en deze moeten al in juni zijn afgerond.


Luke Cage luidt de zomer in

Luke Cage seizoen 2 zal in de zomer van 2018 op Netflix verschijnen. Het lid van The Defenders debuteerde in de nazomer van 2016, terwijl hij ook al te zien was in Jessica Jones, en was afgelopen jaar ook te zien in het eerste seizoen van The Defenders. Nu keert hij dus terug met zijn eigen verhaal.


Videopreviews in mobiele app

Netflix zal de mobiele app gaan voorzien van nog een update. Werd afgelopen week al duidelijk dat er nieuwe functionaliteiten komen, waaronder de optie binnenkort, zullen in april ook videopreviews beschikbaar komen. Op de televisie-apps is dit al aanwezig, nu komt het dus ook andere devices.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: