Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Witcher • Spenser Confidential • On My Block

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Kim Bodnia (The Bridge) pakt rol in The Witcher

De internationale cast van The Witcher is opnieuw uitgebreid. Kim Bodnia, bekend van zijn rollen in Killing Eve en The Bridge, heeft een rol te pakken in het tweede seizoen van The Witcher. Hij speelt Vesemir, een ervaren witcher en mentor van Geralt van Rivia.


Mark Wahlberg over rol in Spenser Confidential

Mark Wahlberg is in aanloop naar zijn rol in Spenser Confidential flink afgevallen in korte tijd. Hij had slechts vijf dagen nodig om vijf kilo af te vallen. “Ik verloor letterlijk 10 pond in vijf dagen door te vasten en te reinigen. Dat deed ik gewoon door het drinken van bottenbouillon en na drie dagen gestoomde groenten en een beetje proteïne ‘s nachts en dat was het.” Daarmee verscheen Wahlberg uiteindelijk topfit bij de opnames van de film.


Lucifer seizoen 6 weer een stap dichterbij

Een zesde seizoen van Lucifer is opnieuw een stap dichterbij. Eerder deze maand werd plotseling bekend dat Netflix toch een zesde seizoen wilde van van de serie. Met het vastleggen van showrunner Ildy Modrovich en Joe Henderson is nu een volgende stap gezet. De twee tekenden een nieuw contract bij de streamingdienst.


Trailer On My Block seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van het nieuwe seizoen van On My Block. Vanaf 11 maart kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks. In aanloop naar de release daarvan krijgen we met onderstaande beelden alvast een idee van wat we mogen verwachten.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in februari

Februari is ondanks de 29ste dag dit jaar nog altijd de kortste maand van het jaar. En met alle nieuwe Netflix-titels is februari echt omgevlogen. Nu de maand voorbij is, komt de vaste vraag. Wat vind je de beste nieuwe titels op Netflix?

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?