Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Queer Eye • Cursed

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast en makers reageren op overlijden Luke Perry

De cast en crew van Riverdale hebben gereageerd op het nieuws omtrent het overlijden van Luke Perry. De acteur werd afgelopen week opgenomen in het ziekenhuis na een zware beroerte en op maandag werd duidelijk dat hij in het bijzijn van zijn familie en vrienden is overleden. Onder meer Lili Reinhart (Betty Cooper), Casey Cott (Kevin Keller), Marisol Nichols (Hermione Lodge) en showrunner Roberto Aguirre-Sacasa hebben gereageerd op zijn dood.


Steven Spielberg en Netflix in discussie omtrent Oscars

Netflix en regisseur Steven Spielberg zijn in een discussie omtrent de Oscars terecht gekomen. Spielberg wil dat het voor streamingdiensten als Netflix niet langer mogelijk wordt om een Oscar in de wacht te slepen en hoopt dat de regels zo worden aangepast dat dat in de toekomst niet meer mogelijk is. Netflix heeft daar door middel van een tweet op gereageerd.


De beste titels van februari 2019

Jullie hebben bepaald wat de beste titels van februari 2019 waren. De superheldenseries hebben daarin uitstekende zaken gedaan. Zo was The Umbrella Academy volgens jullie de beste nieuwe serie en DC Legends of Tomorrow het beste nieuwe seizoen. Daarnaast zijn ook de beste films, documentaires en non scripted shows bekend.


Trailer Queer Eye seizoen 3 verschenen

De Fab Five keert nog deze maand terug voor alweer zijn derde seizoen op Netflix. Queer Eye seizoen 3 wordt op 15 maart toegevoegd aan het aanbod. Om alvast in de juiste sfeer te komen, is nu een trailer verschenen.


Cast van Cursed krijgt vorm

De cast van de aanstaande Netflix Original Cursed begint steeds meer vorm te krijgen. Wisten we eerder al dat Katherine Langford, Hannah Baker uit 13 Reasons Why, een rol kreeg in de serie, zijn nu nog meer namen bekend geworden. Daniel Sharman, Devon Terrell, Gustaf Skarsgård, Lily Newmark, Peter Mullan, Shalom Brune-Franklin, Sebastian Armesto, Emily Coates, Catherine Walker en Billy Jenkins krijgen ook een rol in de serie die gebaseerd is op de legende van King Arthur.


Onze 6 tips van februari op Netflix

Geen idee wat je moet kijken op Netflix? Geen zorgen. Wij zijn op zoek gegaan naar zes pareltjes die in februari 2019 zijn toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Met onder meer The Photographer of Mauthausen en Workin’ Moms.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?