Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Midnight Sky • Queer Eye • The Dig

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Zo ging het eraan toe tijdens opnames The Midnight Sky

Netflix heeft op YouTube een video gedeeld waarin de cast van The Midnight Sky met elkaar aan het videobellen is. In het gesprek vertelt de cast meer over de opnames van de film, de zwangere Felicity en de sterke verhalen van George Clooney. Ook komen we meer te weten over de zwangere Felicity.


Jonathan Van Ness (Queer Eye) in geheim getrouwd

Een van de sterren van Queer Eye blijkt afgelopen zomer in het diepste geheim getrouwd te zijn. Jonathan Van Ness heeft zijn hart weggeven aan Mark Peacock. “We trouwden in de achtertuin van een huis dat we in de zomer hebben gehuurd. Onze ouders keken via FaceTime toe. Ik hou van mijn Mark en we zijn ontzettend blij dat we dit nieuws kunnen delen.”


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in december

Verrassingen zijn er in december eigenlijk niet te noteren in de strijd om de beste nieuwkomers van de maand. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op je favorieten – dank daarvoor! – en de winnaars zijn nu bekend.


Nieuwe Netflix-film The Dig aangekondigd

Netflix gaat in 2021 weer heel wat nieuwe titels lanceren. Een daarvan wordt The dig dat op 29 januari op Netflix verschijnt. De veelbelovende historische dramafilm is gebaseerd op een roman van John Preston. We volgen weduwe Edith Pretty die een archeoloog inschakelt om opgravingen te doen op haar landgoed. Het levert een aantal bijzondere schatten op. Rollen zijn er voor Lily James, Carey Mulligan, Johnny Flynn, Ralph Flennes, Ben Chaplin en Ken Stott.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 53

Tiny Pretty Things heeft zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels alweer af moeten staan. De serie heeft zijn eerste plek af moeten staan aan Bridgerton. De romantische dramaserie is nu al door veel Netflix-abonnees in de harten gesloten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?