Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: BoJack Horseman • Ragnarok • Hilarische momenten

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Maker BoJack Horseman haalt uit naar Netflix

Raphael Bob-Waksberg, de maker van BoJack Horseman, heeft hard uitgehaald naar Netflix. De serie is inmiddels bijna ten einde gekomen en dat is ook het moment waarop de maker flink uithaalt nar de streamingdienst. Hij baalt ervan dat de credits aan het einde van een aflevering in een klein venster worden geduwd om reclame te kunnen maken voor een volgende titel. “Ik zou het geweldig vinden om een show te maken voor een netwerk dat dat niet doet. Als je bij één werkt, laten we praten.”


Teaser Noorse serie Ragnarok verschenen

In Noorwegen is de laatste tijd gewerkt aan een nieuwe serie genaamd Ragnarok. De reeks wordt op 31 januari 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In de coming-of-age dramaserie kijken we mee naar het fictieve stadje Edde. De inwoners moeten zien te overleven in een drastisch veranderende wereld: smeltende ijskappen, warme winters, gewelddadige stortbuien.


Hoofdrolspeler verklapt komst derde seizoen You

Fans van You mogen zich opmaken voor de komst van een derde seizoen. Terwijl het tweede seizoen van de reeks inmiddels drie dagen te bekijken is op Netflix, heeft Penn Badgley per ongeluk verklapt dat er ook een derde seizoen komt. Dat deed hij in een interview met Entertainment Tonight.


Hilarisch het jaar uit

Het jaar loopt op zijn einde en dat is voor Netflix ook aanleiding om terug te kijken op het jaar. Op hun YouTube-kanaal zijn diverse filmpjes verschenen die het jaar 2019 belichten. Zo ook deze met de meest ongeplande hilarische momenten. Dan moet je tenslotte je telefoon maar niet laten afgaan tijdens een show…


The Last Kingdom seizoen 3 na jaar wachten naar Netflix

Het derde seizoen van The Last Kingdom zal in januari op Netflix verschijnen. De reeks verscheen al in november 2018 en was vanaf het derde seizoen een Netflix Original. Door de deal met de BBC moest er voor onder meer de Benelux toch lang worden gewacht.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?