Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bird Box • Stranger Things • Black Mirror

Bird Box Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Karen Page terug in The Punisher seizoen 2

Deborah Ann Woll keert terug als Karen Page in het tweede seizoen van The Punisher. Rondom Marvel is momenteel veel gaande op Netflix nadat Iron Fist, Luke Cage en Daredevil werden geannuleerd. Voor The Punisher is het echter nog niet klaar en nu is duidelijk dat Karen Page, die ook te zien was in de drie seizoenen van Daredevil, terugkeert voor The Punisher seizoen 2. Ze zou een sleutelrol spelen in het verdere verhaal van Frank Castle.


Releasedatum Stranger Things seizoen 3

Netflix is het nieuwe jaar begonnen met de aankondiging van Stranger Things seizoen 3. Het derde seizoen van de succesvolle serie is vanaf 4 juli 2019 te bekijken bij de streamingdienst. De datum werd bekendgemaakt door een teaser waarin ook hints lijken verstopt met betrekking tot seizoen 3. Het derde seizoen speelt zich af in 1985, een paar maanden na de gebeurtenissen van het tweede seizoen.


Bird Box sleept kijkcijferrecord binnen

Bird Box met Sandra Bullock in de hoofdrol heeft in zijn eerste week op Netflix indrukwekkende cijfers behaald. De Netflix Original werd in zijn eerste zeven dagen in het aanbod van de streamingdienst door liefst 45 miljoen accounts bekeken. Nog nooit eerder behaalde een Netflix film zoveel kijkers in zijn eerste week bij de dienst. Het gebeurt overigens niet vaak dat de dienst kijkcijfers deelt.


Zes tips van december

In december zijn aardig wat nieuwe titels verschenen op Netflix. Naast dat we jullie altijd vragen naar de beste nieuwe films, series en documentaires gaan we zelf ook altijd aan de slag met een lijstje met onze tips. In december 2018 kozen we onder meer voor Bad Blood, Springvloed en Watership Down.


Site voor interactive Black Mirror-film

Netflix plaatste afgelopen week de interactieve Black Mirror-film online. Nu is er ook een website verschenen voor Tuckersoft, het gamebedrijf uit de film. Op de website is onder meer een echte Nohzdyve-game te spelen. Ook vind je meerdere aanwijzingen naar de Black Mirror-afleveringen.


Barack Obama fan van twee Netflix producties

Barack Obama deelt traditiegetrouw ieder jaar een aantal van zijn favorieten op social media. Ook zijn favoriete films komen aan bod en daarin staan twee producties van Netflix. Zowel Roma als Annihilation konden goedkeuring van Obama krijgen. Binnenkort kunnen we ook producties op Netflix verwachten waaraan Obama heeft meegewerkt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: