Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: She’s Gotta Have It • Gervais • Black Mirror

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tweede seizoen She’s Gotta Have It besteld

In zijn nieuwjaarswens op Instagram had Spike Lee ook gelijk leuk nieuws. De regisseur maakte dit jaar een remake van She’s Gotta Have It. De film uit 1986 werd naar deze tijd getrokken en in een serie. Nola Darling (gespeeld door DeWanda Wise) vertolkt de hoofdrol. Ze is een artiest uit Brooklyn, die worstelt tussen haar werk en de liefde. Want ze heeft liefst drie geliefden. Nu heeft Spike Lee aangekondigd dat er een tweede seizoen zal komen.


Tweede seizoen Marseille heeft releasedatum

Het tweede seizoen van Marseille heeft lang op zich laten wachten. Een kleine twee jaar heeft het geduurd, maar de nieuwe episodes van het politieke drama in Marseille komt begin 2017 op Netflix. Vanaf 23 februari zijn de nieuwe afleveringen met Gérard Depardieu in de hoofdrol te zien.


Lili Reinhart haalt uit naar hypocriete fanaccounts

Lili Reinhart heeft vol afschuw gereageerd op een aantal fanaccounts die ze tegen is gekomen. De actrice die voor Riverdale in de huid kruipt van Betty Cooper was in aflevering acht van seizoen 2 te zien in lingerie nadat ze aan het strippen was geweest tijdens haar Serpent dans. Na de uitzending kwam ze op social media opvallende posts tegen.


USS Callister wordt mogelijk een spin-off

Het vierde seizoen van Black Mirror is weer erg goed ontvangen en één aflevering kan wel eens een vervolg krijgen. Black Mirror kent ieder seizoen losse verhalen met een – meestal verontrustende – blik op de toekomst. Als we het hebben over de toekomst, dan kom je ook uit bij Star Wars en Star Trek. Met een knipoog naar deze films en series is USS Callister gemaakt. En dit kan wel eens een losse spin-off gaan krijgen.


Dit vinden jullie de beste titels van december

Maken wij iedere maand een tiplijst met nieuwe titels op Netflix die je echt gezien moet hebben. De vraag wat de beste titels van de maand waren leggen we bij jullie neer, ook over december.Wat vinden jullie de beste titels van de maand in de diverse categorieën? Ruim 200 mensen lieten ons hun voorkeuren weten en daar zijn deze winnaars uitgerold!


Gervais maakt nieuwe show voor Netflix

Ricky Gervais werkt aan een tweede stand-up special voor Netflix. De streamingdienst heeft de rechten van zijn eerstvolgende show al gekocht. Daarnaast zal hij ook te zien zijn in Humanity. Van Gervais is meer te zien op Netflix, zoals Derek, Special Correspondents en David Brent: Life on the Road.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: