Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 1 2017

Netflix Nieuwsflits

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Makers The OA reageren op kritiek

The OA kwam uit het niets en de eerste reacties waren overweldigend. Daar volgden echter ook kritische geluiden op. Zo sterk als de eerste helft van de serie, zo matig werd het slot beoordeeld door diverse recensenten. De makers hebben zich nu laten horen en hebben gereageerd op de geleverde kritiek. Ze verdedigen vooral een opvallende plotwending halverwege de serie.


Uitkomsten NetflixInBelgie.be Onderzoek 2016

In de laatste weken van 2016 hebben jullie massaal meegedaan aan ons Netflix-onderzoek. Daardoor kunnen we nu de resultaten van NetflixInBelgie.be onderzoek 2016 presenteren.Daarbij zijn er dit jaar duidelijke verschillen waarneembaar in de favoriete titels van mannen en vrouwen. De tevredenheid is hoog over de streamingdienst, maar de nieuwe functie wordt opvallend genoeg nog amper gebruikt.


Volop kansen op Eddie Awards

De nominaties voor de 67ste American Cinema Editors Eddie Awards zijn bekend gemaakt. Op 27 januari worden de prijzen verdeeld in het Beverly Hilton. Amanda Knox, in de ogen van onze lezers de beste Netflix-documentaire van 2016, is genomineerd in de categorie best documentaire. Voor de beste aflevering van een serie in de categorie ‘commercieel’ zijn er liefst drie afleveringen van Better Call Saul genomineerd: Fifi, Klick en Nailed. In ‘niet-commercieel’ gaan The Crown en Stranger Things strijden.


Vijf Netflix-films om in 2016 naar uit te kijken

Netflix gaat het aanbod van eigen content in 2017 nog verder uitbreiden. Duizend uur aan Netflix Originals komen eraan in de komende twaalf maanden. Daarbij komt er steeds meer aandacht voor films. Vijf titels hebben we uitgelicht waar we in de komende maanden erg naar uitkijken!


Krijgt Gilmore Girls nog een vervolg?

Voor één keer kwamen de dames van Gilmore Girls terug, in A Year in the Life zagen we Rory en Lorelai Gilmore tien jaar na afloop van de originele serie terug. Vier lange afleveringen brachten ons weer terug in Stars Hollow, met aan het einde een absolute cliffhanger. Dat was al aanleiding voor de geruchten over een vervolg en dat is nu nog eens versterkt door een opvallende tweet van Netflix. Komt er nog een seizoen van Gilmore Girls?


TOP-5 van december op Netflix

Iedere dag verschijnen er nieuwe films, series en documentaires op Netflix. Soms zoveel dat je misschien tussen de bomen het bos niet meer ziet. Door de maand heen tippen we je al via One To Watch, met deze maand Scorpion, Fuller House, Barry, The Jungle Book en Zoo. Aan het einde van iedere maand maken we een top-5 van titels die in de afgelopen maand zijn verschijnen. Vijf tips die we je absoluut aanraden om te kijken! Met nu de top-5 van december 2016.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?