Laatste Nieuws

Netflix maakt releasedatum Stranger Things seizoen 3 bekend

Shadow Monster Stranger Things

Netflix heeft de eerste releasedatum van het nieuwe jaar al bekendgemaakt. Net iets na klokslag twaalf uur bracht de streamingdienst op unieke wijze naar buiten wanneer Stranger Things seizoen 3 te bekijken is. Vanaf 4 juli 2019 kunnen fans van Stranger Things terugkeren naar de Upside Down.

1985
Netflix heeft door middel van een teaser bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van Stranger Things te bekijken is bij de streamingdienst. We weten al dat seizoen 3 zich afspeelt in de zomer van 1985, een paar maanden na de gebeurtenissen van seizoen 2. Dat jaartal kwam ook terug bij de aankondiging van de releasedatum. De teaser toont beelden van het Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve van 1985.

Ondertussen lijkt de teaser echter ook gevuld met cryptische hints voor het nieuwe seizoen. Zo duikt onder meer een geheim gecodeerd bericht op met de tekst: ‘Wanneer blauw en geel elkaar ontmoeten in het westen’. Wat daarmee bedoeld wordt, wordt ongetwijfeld duidelijk in seizoen 3.

Releasedatum Stranger Things seizoen 3

Het derde seizoen van Stranger Things is vanaf 4 juli 2019 te bekijken bij Netflix. Net als de eerdere seizoenen, telt seizoen 3 opnieuw acht afleveringen. Voor het nieuwe seizoen is de cast uitgebreid met onder meer Cary Elews als de gladde politicus Mayor Kline, Jake Busey als lokale verslaggever Bruce en Maya Hawke als Robin. Tegelijkertijd met de teaser en de releasedatum is ook onderstaande poster met de tekst: ‘Eén zomer kan alles veranderen’ verschenen.

Stranger Things poster