Laatste Nieuws

Netflix maakt documentaire over Juventus FC

Netflix gaat opnieuw aan de slag met een Italiaanse Netflix Original. In navolging van Suburra heeft de streamingdienst nu bekend gemaakt dat het werkt aan een documentaire over de Italiaanse topclub Juventus FC. Het gaat om een vierdelige docuserie die begin 2018 op Netflix verschijnt.

Unieke toegang
Met de docuserie geeft Netflix unieke toegang tot de spelers en faciliteiten van Juventus FC voor het seizoen 2017-2018. De club wordt op de voet gevolgd en vooral de meest fascinerende gebeurtenissen en karakters krijgen een plek in de docu. Ook het leven van de spelers buiten het voetbalveld wordt belicht in de gloednieuwe documentaire.

Erik Barmack, Vice President van International Original series bij Netflix, is blij met de samenwerking met Juventus FC. “De toewijding om grootse verhalen vertellen staat centraal bij Netflix, en er zijn geen grotere fans dan de “tifosi of the bianconeri” (Italiaans voor “fans van de wit-zwarten”, de kleuren van Juventus FC). We zijn vereerd dat we unieke en exclusieve toegang hebben tot één van de meest belangrijke voetbalploegen ter wereld.”

Documentaire Juventus FC op Netflix

Het is nog even wachten voordat de documentaire Juventus FC op Netflix verschijnt, maar de verwachting is dat hij in de beginmaanden van 2018 gelanceerd wordt. De docu wordt wereldwijd beschikbaar en telt in totaal vier afleveringen van allemaal één uur per stuk. Met de docu gaan we erachter komen hoe de club de afgelopen seizoenen zo succesvol heeft kunnen worden.