Laatste Nieuws

Netflix maakt bijzondere datum bekend voor slotseizoen Dark

Het einde van Dark is in zicht op Netflix. De streamingdienst maakte lange tijd niets bekend over de releasedatum van seizoen 3, maar inmiddels weten we wanneer de serie terugkeert. Dark seizoen 3 wordt op 27 juni toegevoegd aan het aanbod. Daarmee is gekozen voor een bijzondere dag.

Apocalypse

Fans van Dark komen de datum 27 juni misschien wel bekend voor. Het is namelijk dé datum waarop de apocalypse gaat plaatsvinden. In de Duitse Netflix Original worden we meegenomen naar het plaatsje Winden waar kinderen op mysterieuze wijze verdwijnen.

Al snel wordt ontdekt wie verantwoordelijk is van de verdwijning van Mikkel Nielsen en Erik Obendorf, maar de grote vraag die rest is wanneer het gebeurd is. Een grottenstelsel zorgt er namelijk voor dat iedereen in contact komt met 33 en 66 jaar geleden. Zo kan door de tijd worden gesprongen met alle gevolgen van dien.

Dark seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Dark wordt op 27 juni toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee komt er een einde aan de reeks. De makers hadden tenslotte altijd een idee van een trilogie voor zich. “Dark was in het concept altijd gepland als een tijdreistrilogie. Des te meer gelukkig waren we dat het eerste seizoen wereldwijd zo goed werd ontvangen. Dat gaf ons de tijd en ruimte om het plan uit te werken”, makers Jantje Friese en Baran Bo Odar.

Bekijk de aankondiging van Dark seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?