Laatste Nieuws

Netflix lijkt releasedatum Daredevil seizoen 3 al te verklappen

Daredevil seizoen 2 Netflix

De releasedatum van Daredevil seizoen 3 lijkt door Netflix onbedoeld al te zijn verklapt. Begin deze week begon het speculeren over de releasedatum, nadat de eerste teaser was verspreid. Een Thais twitteraccount van Netflix noemde bij die teaser echter ook de releasedatum.

Geheimzinnig

De series van Marvel die exclusief bij Netflix te zien zijn staan er om bekend dat er altijd geheimzinnig wordt gedaan over de bekendmaking van de releasedatum. Meestal gaat er een reeks hints aan vooraf voordat de datum daadwerkelijk bekend wordt gemaakt.

Datum Daredevil seizoen 3 bekend

Daredevil seizoen 3 verschijnt namelijk op 19 oktober op Netflix. Althans, als het klopt wat het twitteraccount van de Thaise Netflix de wereld in heeft gestuurd. Het is een geverifieerd account van Netflix op Twitter, dus het is in ieder geval een officieel account. Toch lijkt het niet de bedoeling te zijn geweest dat de releasedatum nu al naar buiten wordt gebracht. Daredevil zal begin oktober namelijk aanwezig zijn op Comic Con New York en dat is een mooi moment om de releasedatum vrij te geven.

Daarnaast wordt er door geen enkel ander account van Netflix gesproken over een releasedatum. Aan het eind van de teaser staat ook ‘binnenkort op Netflix’. Het Thaise Netflixaccount voegde echter nog tekst toe aan de tweet waarin vertaald stond: “Ik was stervende als een duivel. Beter leven als Matt Murdoch. “19 oktober ontmoet ik #Daredevil seizoen 3 #MarvelTH #MarvelThailand.

De tweet is nog niet verwijderd door Netflix, maar of Daredevil seizoen 3 daadwerkelijk op 19 oktober op Netflix verschijnt is echter ook nog niet bevestigd door een ander kanaal van Netflix.