Laatste Nieuws

Netflix lanceert trailer You seizoen 2

Het tweede seizoen van You is in aantocht op Netflix. Vanaf Tweede Kerstdag, 26 december, is het eindelijk zover en kunnen we aan de slag met tien gloednieuwe afleveringen van de reeks. Inmiddels is ook een officiële trailer gelanceerd van het tweede seizoen.

You

In seizoen 2 van You maken we kennis met de vermiste ex-vriendin van Joe Goldberg. Candace is opgedoken en blijkt opgedoken te zijn om Joe een lesje te leren. Reden voor hem om New York City te ontvluchten en te vertrekken naar Los Angeles.

Daar krijgt hij de kans om zijn vorige intense relatie te verwerken. Als hij net alles weer een beetje op een rijtje heeft, komt er een nieuwe vrouw in zijn leven. Het gaat om Love, gespeeld door Victoria Pedretti. Is dit wel de liefde van zijn leven? Of maakt hij opnieuw een grote fout?

You seizoen 2 op Netflix

You seizoen 2 wordt op 26 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het tweede seizoen bestaat uit tien afleveringen die op die dag in één keer online verschijnen. Met onderstaande trailer biedt Netflix alvast een blik op seizoen 2.

Bekijk de trailer van You seizoen 2