Laatste Nieuws

Netflix lanceert trailer Virgin River seizoen 2

Nadat Netflix vorige week met de releasedatum van Virgin River seizoen 2 naar buiten is gekomen, is het nu de beurt aan de trailer. Daarin krijgen we alvast een glimp te zien van wat we mogen verwachten van seizoen 2. Virgin River raakt zwaar verdeeld.

Onrustig

Het is onrustig in Virgin River. Melinda, Jack en Charmaine zijn in een moeilijke situatie terecht gekomen. Melinda en Jack begonnen elkaar net echt leuk te vinden toen ze erachter kwamen dat Charmaine zwanger bleek te zijn van Jack. De liefdesdriehoek zorgt voor een flinke verdeeldheid onder de inwoners van Virgin River.

Jack staat voor een moeilijke keuze, al heeft Mel die keuze al voor hem gemaakt. Zij vindt dat hij moet kiezen voor Charmaine en de baby, maar daar denkt Jack anders over. “Ik ben niet verliefd op haar.” In seizoen 2 is het dan ook de grote vraag of Mel en Jack weer samen komen.

Virgin River seizoen 2

Virgin River seizoen 2 wordt op 27 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alle nieuwe afleveringen van het tweede seizoen zijn dan in één keer te zien. Ondertussen is al duidelijk dat er ook een derde seizoen is besteld. In het tweede seizoen schuiven Dan Brady en Ricky door naar vaste rollen. Sarah Dugdale is als Lizzie nieuw in Virgin River en haar aanwezigheid gaan we meteen merken.

Bekijk de trailer van Virgin River seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?