Laatste Nieuws

Netflix lanceert trailer van Madeleine McCann-docu

The Disappearance of Madeleine McCann Netfix

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van de documentaire over de vermissingszaak van Madeleine McCann. Al langer wordt gewacht op de docu, maar beelden lieten lang op zich wachten. De gehele documentaire wordt op vrijdag toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Vermissing Madeleine McCann

Het verhaal van Madeleine McCann houdt de autoriteiten al lange tijd bezig. Het meisje verdween op 3 mei 2017 uit een appartementencomplex in de Algarve. Op dat moment was ze samen met haar ouders en haar jongere broertje en zusje op vakantie in Portugal. Terwijl de kinderen al lagen te slapen, besloten de ouders nog even bij een tapasbar te eten. Pas bij de derde controle van haar ouders Kate en Gerry McCann werd vastgesteld dat Maddie was verdwenen. Wat er met haar is gebeurd, is tot op de dag van vandaag onduidelijk.

Documentaire Netflix

Netflix is al jarenlang bezig met een documentaire over Madeleine McCann. Toch duurde het lang voordat we ook echt met de documentaire aan de slag mochten en de reden daarvan is onduidelijk. Zo ging het gerucht dat de docu mogelijk nieuwe aanwijzingen had gevonden, maar het is niet bekend of dat ook echt zo is. Wel hebben Kate en Gerry besloten niet mee te werken aan de documentaire. Zij zagen niet in hoe de documentaire op dit moment het onderzoek kan helpen.

Trailer Madeleine McCann

Op vrijdag kunnen we aan de slag met The Disappearance of Madeleine McCann. In aanloop naar de release van de documentaire heeft Netflix een trailer naar buiten gebracht waarin alvast de eerste journalisten en rechercheurs aan het woord komen.