Laatste Nieuws

Netflix lanceert trailer superheldenserie Raising Dion

Raising Dion Netflix

Netflix heeft de officiële trailer van Raising Dion gelanceerd. De serie is een nieuwe superheldenreeks gebaseerd op het comic book onder dezelfde naam van Dennis Liu. De trailer is nu al indrukwekkend te noemen.

Raising Dion

In Raising Dion kijken we mee met een klein jongetje dat de zoon is van Nicole Warren. Sinds het overlijden van zijn vader Mark staat Nicole er alleen voor met Dion. In het begin weet Nicole echter nog niet wat haar te wachten staat. Tot ze erachter komt dat haar zoontje speciaal is, anders dan anderen. Hij blijkt namelijk mysterieuze krachten te ontwikkelen. Terwijl hij zelf nog geen weet heeft van wat hij allemaal kan, begint de overheid een jacht op hem.

Raising Dion op Netflix

Raising Dion is vanaf 4 oktober te bekijken op Netflix. De eerste officiële beelden van de Amerikaanse superheldenserie zijn inmiddels al verschenen en hieronder te bekijken. Hoofdrollen zijn er in de serie voor Alisha Wainwright (Shadowhunters), Michael B. Jordan (Black Panther), Jason Ritter (Gravity Falls) en Ja’Siah Young als Dion.