Trailers

Netflix lanceert trailer slotseizoen Orange is the New Black

Netflix heeft exact één maand voor de release van het slotseizoen van Orange is the New Black de trailer voor de laatste afleveringen naar buiten gebracht. Vorig jaar werd bekend dat de serie na zeven seizoenen stopt. Om fans voor te bereiden op de laatste afleveringen is nu de trailer naar buiten gebracht.

Slotseizoen

Orange is the New Black is bijna toe aan zijn laatste seizoen op Netflix. De reeks stopt na zeven seizoenen. Het laatste seizoen wordt er echter geen met een happy end voor alle inmates, zo lieten Red en Daya al weten in een interview. “Gezien de neiging van Jenji Kohan om de waarheid weer te geven van wat er gebeurt in de gevangenis, is het logisch”, vertelden zij al.

In de laatste afleveringen lijkt Piper Chapman een andere rol te krijgen. Zij is inmiddels vrij en zal haar leven buiten de gevangenis weer op moeten pakken. Wat het haar ongetwijfeld moeilijk zal maken is dat ze nu verder moet zonder Alex Vause, die wel nog steeds gevangen zit.

Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix

Orange is the New Black seizoen 7 wordt over precies een maand toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Op 26 juli kunnen we aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de reeks. Netflix heeft inmiddels de officiële trailer van de reeks naar buiten gebracht. Die trailer is hieronder te bekijken.