Laatste Nieuws

Netflix lanceert trailer Lupin deel 2

Netflix lanceerde eerder dit jaar het eerste deel van het eerste seizoen van Lupin. Binnen no time groeide de Franse serie uit tot een groot succes bij de streamingdienst. Fans roepen dan ook massaal om nieuwe afleveringen van de serie en inmiddels hebben we goed nieuws. Netflix heeft namelijk de officiële trailer vrijgegeven van het tweede deel van seizoen 1. De nieuwe afleveringen verschijnen in de zomer van 2021 op Netflix.

Arsène Diop

In het eerste seizoen van Lupin maakten we kennis met Omar Sy als Assane Diop. Geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin doet Diop er alles aan om wraak te krijgen voor zijn familie. Aan het einde van het eerste deel zagen we echter dat het helemaal verkeerd dreigde te lopen voor Diop als zijn zoon wordt gekidnapt. Daarnaast opende de politie de jacht op Diop.

Releasedatum in de zomer

Het tweede deel van seizoen 1 wordt in de zomer van 2021 naar Netflix gebracht. Tot op heden maakte de streamingdienst echter nog geen datum bekend. Het zou ons niets verbazen als Netflix ervoor kiest om Lupin op 14 juli verder te laten gaan. Dan is het namelijk de Franse nationale feestdag. Tot die tijd kun je hieronder alvast aan de slag met de trailer van deel 2.

Wil jij als eerste weten wanneer Lupin seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de trailer van Lupin seizoen 1B

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?