Laatste Nieuws

Netflix lanceert trailer 6 Underground met Ryan Reynolds

Netflix heeft zojuist via YouTube de officiële trailer naar buiten gebracht van de gloednieuwe film 6 Underground. Het is één van de films die nog later dit jaar verschijnt en waar we nu alvast naar uitkijken. De trailer laat tenslotte heftige beelden zien. De film verschijnt op 13 december op Netflix.

6 Underground

Het verhaal van 6 Underground is tot leven gekomen door regisseur Michael Bay. Deadpool-schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese zijn verantwoordelijk voor het script. De hoofdrol is weggelegd voor Ryan Reynolds. De veelgeprezen Canadese acteur speelt in de film een personage die zijn eigen dood in scene heeft gezet. Ook een aantal van zijn kompanen hebben dat gedaan. Het zorgt ervoor dat iedereen denkt dat ze van de aardbodem zijn verdwenen, maar ondertussen doen ze er alles aan om hun missie uit te voeren: afrekenen met misdaad.

6 Underground naar Netflix

Netflix heeft op dinsdag de officiële trailer van de film naar buiten gebracht en die belooft nu al veel actie. De complete film is vanaf 13 december te bekijken op Netflix. Hieronder zie je Ryan Reynolds alvast in actie.

Bekijk de trailer