Laatste Nieuws

Netflix lanceert miniserie in aanloop naar Élite seizoen 4

Netflix lanceert op 18 juni het vierde seizoen van Élite. Om fans alvast op te warmen voor seizoen 4 van de Spaanse hitserie, wordt de miniserie Élite Historias Bravas gelanceerd. Het gaat om in totaal vier verschillende verhalen waarin de hoofdrolspelers van de serie centraal staan. De miniserie start op 14 juni op Netflix en bestaat uit vier afleveringen. De laatste verschijnt op 17 juni, waarna de volgende dag seizoen 4 van Élite verschijnt.

Élite Historias Bravas

De nieuwe miniserie van Netflix start op 14 juni met een aflevering waarin Guzmán, Caye en Rebe centraal staan. Rebe besluit een housewarming feestje te organiseren voor haar vrienden, maar de sfeer slaat snel om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten. Een dag later kunnen we aan de slag met Guzmán en Nadia. De twee onderhouden een langeafstandsrelatie. Als Nadia voor de bruiloft van haar zus even terugkeert naar Spanje, twijfelt ze om af te spreken met Guzmán.

In de derde aflevering draait het om Ander, Omar en Alexis. Toen Ander te horen kreeg dat hij ernstig ziek is, leerde hij in het ziekenhuis Alexis kennen. Nu het met Ander beter gaat, wil hij Alexis steunen. Tot slot verschijnt op 17 juni een aflevering waarin Samuel zijn relatie met Carla probeert te redden.

Élite seizoen 4 op Netflix

Na de lancering van de laatste aflevering van de miniserie kunnen we op Netflix aan de slag met Élite seizoen 4. Daarin zien we een altijd hoofdrolspelers niet meer terug Nadia en Carla hebben wel nog een rol in de miniserie, maar geen rol in seizoen 4 van de reeks. Eerder hebben we al afscheid genomen van Lucrecia, Polo en Valerio. In seizoen 4 maken we ook kennis met een aantal nieuwe gezichten. Het gaat om Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch en Diego Martín. Seizoen 4 verschijnt op 18 juni op Netflix.

Bekijk de trailer van aflevering 1: Guzmán Caye Rebe

Bekijk de trailer van aflevering 2: Nadia Guzmán

Bekijk de trailer van aflevering 3: Omar Ander Alexis

Bekijk de trailer van aflevering 4: Carla Samuel

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?