Laatste Nieuws

Netflix lanceert gratis versie voor niet abonnees

Netflix heeft een nieuwe pagina in het leven geroepen waarin niet-abonnees van Netflix aan de slag kunnen met een aantal gratis titels uit het aanbod. Veel titels vind je niet terug op de pagina, maar de films en series die er wel te bekijken zijn, zijn zeker niet de minste titels.

Gratis kijken

Netflix besloot recent afstand te nemen van het concept waarbij abonnees een gratis proefperiode af konden sluiten. In plaats daarvan heeft de streamingdienst nu een speciale Watch Free pagina aangemaakt. Daarop zijn een aantal films en series uit het aanbod te bekijken voor mensen zonder Netflix-abonnement.

Aanbod

Het aanbod op de Watch Free-pagina van Netflix is vrij beperkt. Toch behoren er wel interessante titels tot het gratis aanbod. Denk daarbij aan Stranger Things, Love is Blind, When They See Us, Elite, Grace and Frankie en Planet. Qua films tref je Murder Mystery, The Two Popes, Bird Box en The Boss Baby: Back in Business. Het aanbod zal in de komende tijd overigens wel eens wisselen. Voor nu is de functie al beschikbaar op desktop, tablet en Android-devices. Later volgt iOS.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?