Laatste Nieuws

Netflix lanceert eindelijk trailer van The Witcher

The Witcher Netflix

Netflix heeft tijdens San Diego Comic Con de eerste officiële trailer van The Witcher naar buiten gebracht. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de serie en tijdens de Con kwamen we er eindelijk meer over te weten. Zo is ook duidelijk geworden dat de serie zich vooral richt op volwassen publiek.

The Witcher

In de eerste officiële trailer van The Witcher krijgen we al een glimp van het magische verhaal van Geralt, terwijl hij en zijn mensen zich voorbereiden om het op te nemen tegen een reeks kwade krachten. In de serie gaat het om zwarte magie, gigantische wezens en politieke onrust. Met de serie wil de streamingdienst zich niet richten op een jonger publiek, het wordt een zeer volwassen verhaal.

Hoge verwachtingen

Sinds Netflix aankondigde te werken aan een serie over The Witcher waarbij de hoofdrol is voor Henry Cavill zijn de verwachtingen hooggespannen. Toch duurde het lange tijd voordat er meer informatie naar buiten kwam over het project. Nu is onder meer bekend dat de serie een mix zal zijn van politiek, seks en drama. “Ik wil er nog aan toevoegen dat al het geweld of seks onderdeel van het verhaal is en dat het niet is gebruikt om mensen te choqueren”, liet showrunner Lauren Hissrich al weten aan Entertainment Weekly.

The Witcher op Netflix

De makers hebben er daarnaast voor gekozen om zich niet zo zeer te richten op de games, maar meer op de boeken. Wanneer we het eerste seizoen van The Witcher op Netflix mogen verwachten, is nog onduidelijk. Alhoewel een officiële releasedatum nog niet is bekendgemaakt, weten we wel al dat de eerste afleveringen nog dit jaar moeten verschijnen. Wil jij als eerste weten wanneer The Witcher op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Trailer The Witcher