Trailers

Netflix lanceert trailer van The Irishman

Netflix heeft de trailer van de langverwachte film The Irishman naar buiten gebracht. De film is de duurste tot op heden van Netflix en is afkomstig van Martin Scorsese. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci.

The Irishman

The Irishman is een nieuwe productie van Martin Scorsese. De film vertelt het verhaal over georganiseerde misdaad in het Amerika van na de Tweede Wereldoorlog. Oorlogsveteraan Frank Sheeran, die tegenwoordig een oplichter en huurmoordenaar is, staat centraal. Hij werkte samen met beruchte figuren. In de film wordt onder meer de verdwijning van de legendarische vakbondsleider Jimmy Hoffa behandeld.

New York Film Festival

Abonnees van Netflix kijken al langere tijd reikhalzend uit naar de film en nu zijn gelukkig de eerste beelden verschenen. Die beelden zijn verschenen in aanloop naar het New York Film Festival. Het festival vindt plaats tussen 27 september en 13 oktober en The Irishman is daar de openingsfilm. Een dag voor deze première is de trailer verschenen.

The Irishman op Netflix

Netflix heeft ook de releasedatum van The Irishman bekendgemaakt. Via een cryptische tweet werd duidelijk dat de film tien dagen na The Crown seizoen 3 zal verschijnen. 17 november plus tien dagen maakt woensdag 27 november. Deze dag is logisch te verklaren, want het is de dag voor Thanksgiving.

Bekijk de officiële trailer van The Irishman

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?