Laatste Nieuws

Netflix lanceert eerste beelden You seizoen 2

Netflix heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van You seizoen 2. De streamingdienst maakte eerder al bekend dat het complete tweede seizoen op 26 december wordt toegevoegd aan het aanbod. Door de teaser krijgen we al een gevoel van wat we mogen verwachten van seizoen 2.

Identiteit

Ook in het tweede seizoen van You horen we Penn Badgley als voice-over om het verhaal aan elkaar te praten. Dat is ook hetgeen wat er in de teaser gebeurt. We weten al dat Joe Goldberg gevlucht is uit Los Angeles en een nieuw leven wil opbouwen. “Liefde heeft me duistere plekken laten zien, maar duisterder dan Los Angeles wordt het niet.”

Het is Joe opgevallen dat iedereen op social media moeite doet voor het perfecte plaatje. Iedereen verschuilt zich volgens hem achter een façade. “Iedereen doet alsof ze iemand anders zijn.” Als zijn eigen naam gevraagd wordt in de teaser, noemt hij zichzelf ‘Will’. Daarmee ziet het ernaar uit dat Joe zich nu als iemand anders voordoet om te vluchten voor zijn verleden. Maar dat vluchten blijkt lastiger dan gedacht.

You seizoen 2 op Netflix

Later deze maand wordt het complete tweede seizoen van You toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Op 26 december is het raak. Het tweede seizoen bestaat opnieuw uit tien afleveringen. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Bekijk de teaser van You seizoen 2