Laatste Nieuws

Netflix kondigt vijf nieuwe Spaanse series aan

Elite Netflix

Spaanse series zijn hot en daar komt voorlopig geen verandering in. Na successen als Elité, La Casa de Papel, Velvet en Gran Hotel heeft Netflix nu liefst vijf Spaanse series aangekondigd.

Superhelden en fantasietrilogie

De eerste twee titels zijn El Vecino en Memorias de Idhun. El Vecino draait om een superheld, maar dan wel een nuchtere komische versie. Quim Gutierrez speelt de hoofdrol, een man die buitenaardse krachten bezit en ondertussen worstelt met werk en romantiek. Memorias de Idhun is een fantasytrilogie. Zes goden creëerden ooit twee werelden: aarde en idhun. Er is echter een zevende god die de koudbloedigen vertegenwoordigt en hele andere plannen heeft.

Drie dramaseries

De andere drie titels zijn dramaseries. Dias de Navidad gaat over vier zussen tijdens kerstmis. Het is een reis door de tijd, want kerstmis maken we mee tijdens hun jeugd, wanneer ze volwassen zijn en richting het einde van hun leven. El Desorden Que Dejas gaat om een jonge lerares: Raquel. Ze besluit haar man te volgen naar diens geboorteplaats, maar daar spelen zich heel wat geheimen af. Dit verhaal doet dan ook een klein beetje denken aan Elite. Valeria draait om vier vriendinnen, die alles met hun delen. Maar of dat altijd verstandig is? Netflix laat weten dat de vijf series in productie zijn, wanneer ze verschijnen is nog niet bekend.