Laatste Nieuws

Netflix kondigt thrillerserie Messiah aan

Netflix heeft een gloednieuwe thrillerserie aangekondigd voor een release begin 2020. Het gaat om Messiah, een serie die iets weg heeft van Homeland. In de reeks draait het om een mysterieuze man die de nieuwe messias lijkt te zijn. Maar is hij dat wel echt, of hebben we te maken met een oplichter?

Politieke thrillerserie

In de nieuwe politieke thrillerserie Messiah kijken we mee met CIA-officier Eva Geller, gespeeld door Michelle Monaghan. Ze komt al snel in aanraking met een mysterieuze man (Mehdi Dehbi). Gedacht wordt dat we te maken hebben met de zoon van God, maar is hij dat echt of blijkt het om een oplichter te gaan? Het is aan Eva om daar zo snel mogelijk achter te komen.

Messiah op Netflix

Makkelijk blijkt het echter niet om snel bij de mysterieuze man te komen. Beschikt hij over bovennatuurlijke krachten waardoor hij steeds ontsnapt of wordt hem hulp van buitenaf aangeboden? Duidelijk is dat steeds meer mensen betrokken raken bij het verhaal. Messiah verschijnt op 1 januari 2020 op Netflix en telt tien afleveringen. De trailer bekijk je alvast hieronder.

Bekijk de trailer van Messiah

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?