Laatste Nieuws

Netflix kondigt The I-Land aan: horrorserie met Fyre Festival-feeling

The I-Land Netflix

Netflix heeft een eerste kijkje gegeven in zijn nieuwe miniserie The I-Land. De trailer heeft wel iets weg van het Fyre Festival, maar het verhaal in deze horrorserie is nog vele malen erger. Vanaf 12 september is het eerste seizoen van The I-Land te bekijken op Netflix.

Horror miniserie

The I-Land is de nieuwste horror miniserie van Netflix. In de trailer zien we een prachtig eiland waar alles perfect lijkt te zijn. Beloofd wordt dat je op een exclusieve, boeiende en adembenemde plek terecht komt. Maar als je eenmaal arriveert, blijkt alles anders te zijn…

In de serie volgen we een groep van tien mensen die met geheugenverlies wakker worden op een onbekend tropisch eiland. Ze hebben geen idee wie ze zijn en hoe ze op het eiland terecht zijn gekomen. En alhoewel hagelwitte stranden met een azuurblauwe zee werden beloofd, zijn ze terecht gekomen op een eiland waar angstaanjagende dingen gebeuren.

The I-Land op Netflix

Netflix heeft via YouTube een eerste blik gegeven in de serie door middel van een teaser. Ook is de releasedatum bekendgemaakt. Vanaf 12 september kunnen we in één keer aan de slag met de zeven afleveringen.

Bekijk de trailer