Laatste Nieuws

Netflix kondigt romantische dramaserie Virgin River aan

Virgin River Netflix

Netflix heeft de romantische dramaserie Virgin River aangekondigd. De reeks verschijnt vanaf 6 december op Netflix. Naar verwachting zullen fans van series als When Calls the Heart en Chesapeake Shores de reeks in de harten sluiten.

Virgin River

Virgin River is een nieuwe serie van Netflix. Het eerste seizoen van de reeks bestaat uit tien afleveringen en is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robyn Carr. In totaal zijn in dezelfde reeks twintig romantische dramaboeken verschenen, dus het is niet ondenkbaar dat we nog heel wat nieuwe seizoenen mogen verwachten.

Virgin River op Netflix

In Virgin River volgen we Melinda Monroe die na een groot drama haar leven een nieuwe start wil geven. Als ze een advertentie ziet om in een afgelegen dorpje aan de slag te gaan als verpleegkundige, besluit ze die kans te grijpen. Al snel blijkt ook het leven in het dorpje niet zo makkelijk als gedacht. Ze zal haar eigen problemen moeten oplossen voordat ze Virgin River als haar thuis kan zien. De opnames van de reeks zijn gedaan in Vancouver, Canada.