Laatste Nieuws

Netflix kondigt nieuwe historische dramaserie Barbarians aan

Netflix heeft een nieuwe historische dramaserie aangekondigd.. Vanaf 23 oktober kunnen we aan de slag met de serie Barbarians. De reeks wordt nu al gezien als het Duitse antwoord op Vikings. In de reeks draait het echter niet om de vikingen, maar de Romeinen.

Romeinen

In Barbarians worden we meegenomen naar het jaar 9 na Christus. De Romeinen zijn aan de leiding in Europa en doen er alles aan om steeds meer land te pakken te krijgen. In die strijd stuiten ze echter ook tegen weerstand. Zo doen de Germanen er alles aan om de Romeinen buiten het huidige Duitsland te houden. De Germaanse stammen zullen verenigd moeten worden om de Zuidelijke invasie een halt toe te roepen.

Barbarians op Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten tot het Duitse antwoord op Vikings op Netflix te bekijken is. De serie komt op 23 oktober naar Netflix en telt in totaal zes afleveringen. Voor de cast is gekozen voor een zeer internationale enclave met met onder meer Laurence Rupp (Mission Impossible 5), Attila C. Arpa (Atomic Blonde), David Schutter (Charlie’s Angels) en Bernhard Schutz (Sense8). Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Bekijk de trailer van Barbarians

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?