Laatste Nieuws

Netflix kondigt horror-fantasy serie Locke & Key aan + trailer

Locke & Key is in aantocht op Netflix. Vanaf 7 februari 2020 kunnen we de horror-fantasy serie op Netflix verwachten. De reeks is gebaseerd op de comicbooks van Joe Hill, de zoon van Stephen King, en Gabriel Rodriguez.

Locke & Key

Locke & Key is gebaseerd op comicbooks die tussen 2008 en 2013 werden uitgebracht door Hill en Rodriguez. In totaal verschenen liefst 39 delen van de reeks. We volgen de drie kinderen Locke. Hun vader wordt op mysterieuze wijze vermoord en daarop besluit de moeder van de kinderen om met haar kroost terug te keren naar het ouderlijk huis.

Daar blijken vreemde sleutels te liggen die mogelijk verband houden met de mysterieuze dood van hun vader. Ondertussen laten ze ook krachten vrij waarvan ze niet wisten dat ze bestonden.

Locke & Key op Netflix

Locke & Key wordt op 7 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het was al de bedoeling dat Locke & Key wordt op 7 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het was al langere tijd de bedoeling dat de boeken verfilmd zouden worden door FOX en Universal Pictures, maar pas toen Netflix zich ermee ging bemoeien kwam het project van de grond. De makers van Bates Motel en The Haunting of Hill House zijn met de serie aan de slag gegaan.

Bekijk de trailer van Locke & Key