Laatste Nieuws

Netflix kondigt heel wat nieuwe kersttitels aan

Kerstmis kom eraan en dat wordt dit jaar groots gevierd door Netflix. De streamingdienst heeft heel wat nieuwe kersttitels aangekondigd. Schreven we eerder al over de kerstfilms die we in 2019 mogen verwachten, zijn er nu nog meer titels bijgekomen. Van de meeste titels zijn inmiddels ook de releasedata bekend.

A Christmas Prince en Klaus

Netflix pakt het kerstfeest steeds groter aan. Dit jaar verschijnt bijvoorbeeld alweer het derde deel van A Christmas Prince. Nadat we eerder zagen hoe Amber en Richard elkaar vonden en in het huwelijksbootje stapten, verwachten ze nu een kindje. De releasedatum daarvan is bekend. Ook maakten we vorige week kennis met de animatiefilm Klaus in een leuke trailer.

Meer kerstfilms

Daarmee is Netflix echter nog niet klaar met Kerstmis. Zo verschijnen er specials van de bakshows Nailed It! en Sugar Rush en verschijnen twee nieuwe kerstseries: Merry Happy Whatever (28 november) en Home for Christmas van de makers van Quicksand. De nieuwe kerstfilms zijn: Holiday in the Wild (1 november), Let It Snow met Kiernan Shipka (8 november), The Knight Before Christmas met Vanessa Hudgens (21 november) en Christmas Rush (28 november).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?