Laatste Nieuws

Netflix kondigt drie nieuwe series aan over muziek, koken en komedie

The-Westside-Netflix

Netflix heeft drie nieuwe non-scripted series aangekondigd. Dit komt in navolging van het goed ontvangen Queer Eye en Nailed It!, waarvan later deze maand in beide gevallen al een tweede seizoen verschijnt. Het gaat om The Westside, Sugar Rush en The Fix, waarin muziek, koken en komedie centraal staan.

The Westside mix van The Hill en Glee

Van The Westside zijn de verwachtingen direct hooggespannen, om dat Netflix het aankondigt als een mix van The Hill en Glee. In The Westside worden door de camera’s van Netflix een groep ambitieuze en getalenteerde jonge muzikanten gevolgd. Ze komen uit verschillende stromingen, maar gaan samen aan de slag om een programma te ontwikkelen én uit te voeren in een nachtclub in Los Angeles. De jongelingen jagen hun dromen na en lopen tegen alle opstartproblemen.

Sugar Rush: bakken onder tijdsdruk

De tijdsdruk bij veel kookwedstrijden is vaak al een groot dilemma, bij Sugar Rush is het zelfs de grote factor. Bakkers moeten in een zeer kort tijdsbestek een fraai baksel produceren. De jury daarbij is van wereldniveau: Candace Nelson en Adriana Zumbo.

The Fix lost grote problemen op

De lat bij The Fix ligt op voorhand erg hoog, al is dat wel met een knipoog. In deze komedieserie is het de bedoeling dat de grootste problemen van de wereld worden opgelost. Jimmy Carr zal de The Fix presenteren en hij heeft de team captains Katherine Ryan en D.L. Hughley altijd bij zich. In de tien afleveringen van The Fix zullen verschillende komieken en experts te gast zijn