Laatste Nieuws

Netflix kondigt Big Mouth seizoen 3 aan

Big Mouth Netflix

Big Mouth krijgt een derde seizoen bij Netflix. Dat het nog niet klaar is voor de gedurfde komedieserie, werd wereldkundig gemaakt via Twitter. Het derde seizoen wordt in 2019 bij Netflix verwacht.

Big Mouth

Big Mouth is één van de animatieseries voor volwassenen die Netflix rijk is. In deze Netflix Original draait het om een groep pubers die ontdekken wat bij het volwassen worden komt kijken. Dat zorgt soms voor ongemakkelijke thema’s, zoals seksuele voorlichting en dat levert de kijker dan juist weer hilarische scènes op. Zo nu en dan kan Big Mouth echter ook behoorlijk grof zijn.

Big Mouth is overigens geïnspireerd op hoe makers Nick Kroll en Andrew Golberg hun eigen puberteit hebben ervaren. Alleen dan natuurlijk wel flink aangedikt.

Big Mouth seizoen 3 op Netflix

Big Mouth heeft via het eigen Twitter-account duidelijk gemaakt dat er een derde seizoen in aantocht is. Het derde seizoen wordt in 2019 bij Netflix verwacht. “De puberteit wordt nog rommeliger”, zo wordt het derde seizoen al aangekondigd. Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekend gemaakt.