Laatste Nieuws

Netflix komt met serie over truestory Girlboss + trailer

Het eerste seizoen van Girlboss komt in april naar Netflix. De serie bestaat uit dertien afleveringen van telkens een half uur. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek #Girlboss over het leven van Sophia Amoruso. Amoruso schreef dit zelf over haar opmars als oprichtster van het modemerk Nasty Gal. Het eerste seizoen verschijnt op 21 april 2017 en de trailer is inmiddels ook verschenen.

Vintagekleding via Ebay

Girlboss gaat over Amoruso (gespeeld door Britt Robertson). In haar tienerjaren wist Sophia niet precies wat ze wilde met haar leven. De baantjes die ze had waren niet leuk en op haar tweeëntwintigste raakte ze geboeid door Ebay. Ze besloot vintagekleding te gaan verkopen via die internationale marktplaats. Het bleek een gouden greep te zijn, want een paar jaar laten was ze binnen.

Miljoenenbedrijf

Tegen de tijd dat ze 27 jaar was, stond ze aan het hoofd van haar eigen internationale mode-imperium Nasty Gal. Een bedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen dollar en ruim 350 mensen in dienst. Girlboss is bedacht en geproduceerd door Kay Cannon (bekend van Pitch Perfect 1& 2, 30 Rock). Sophia Amoruso is zelf ook betrokken als executive producer. De cast van Girlboss bestaat uit: Britt Robertson (Sophia), Ellie Reed (Annie), Alphonso McAuley (Dax), Johnny Simmons (Shane) and Dean Norris (Jay).

Bekijk de trailer van Girlboss

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?