Laatste Nieuws

Netflix komt in juni met nieuwe afleveringen The Walking Dead seizoen 10

Het eerste deel van seizoen 10 van The Walking Dead staat nu al eventjes op Netflix, maar de seizoensfinale én zes extra afleveringen ontbreken nog. Op 4 juni komt daar een einde aan, want dan wordt het tweede deel van het tiende seizoen van de zombieserie gereleaset!

Streep door de plannen

Eigenlijk moest seizoen 10 van The Walking Dead een hele andere vorm krijgen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Door de uitbraak van Covid-19 kon de finale aanvankelijk niet opgenomen worden, waardoor die vertraging opliep. En gelijk besloot zendgemachtigde AMC maar om het seizoen met nog eens zes extra afleveringen te verlengen. En in de Verenigde Staten heeft men dit allemaal al kunnen zien…

De seizoensfinale kwam op de Amerikaanse buis in oktober 2020 en de extra afleveringen waren in maart 2021 op tv te zien. Eindelijk weten we nu dus wanneer het spannende slot naar Netflix in België komt: vanaf 4 juni kun je de spiksplinternieuwe afleveringen checken.

Terugkeer van Maggie!

We kunnen alvast wel een klein tipje van de sluier lichten wat betreft het tweede deel van seizoen 10: het personage Maggie keert terug! In de finale staat ze lijnrecht tegenover haar oude bondgenoten en ook in de extra afleveringen speelt ze een belangrijke rol. Showrunner Angela Kang zei een tijdje geleden over de terugkeer van het populaire karakter: “Het is heel opwindend om Lauren Cohan (de actrice die de rol van Maggie speelt) terug te hebben. We speelden al een tijdje met de gedachte om haar een comeback te laten maken.”

Overigens weten we ook al wanneer seizoen 11 van The Walking Dead in première gaat. Dat zal namelijk op 22 augustus gebeuren, maar dan wel alleen op AMC, in de Verenigde Staten dus. Vermoedelijk komt dat seizoen dan in de loop van 2022 naar Netflix in België.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?