Laatste Nieuws

Netflix introduceert mogelijkheid om afspeelsnelheid te bepalen

Netflix heeft een nieuwe functie geïntroduceerd voor zijn streamingdienst. Gebruikers van Android-apparaten kunnen vanaf nu zelf hun afspeelsnelheid bepalen. Daarmee kun je jouw favoriete films, series en documentaires in een sneller tempo bekijken. Het versnellen van de snelheid wordt bij podcasts en audioboeken al veelvuldig gebruikt.

Tijd verminderen

Netflix maakt het met zijn nieuwe functie mogelijk om de tijd die je kwijt bent aan het bekijken van series en films te verminderen. Met de nieuwe functie zijn vijf snelheden beschikbaar gekomen. Zo kun je de titel uiteraard op de normale manier blijven bekijken, maar ook kiezen voor 1,25x en 1,5x sneller. Zo bespaar je op een aflevering van zestig minuten al snel een kwartier tijd als je voor de snelste optie kiest. Daarnaast kun je er ook juist voor kiezen om 0,5x en 075x de gebruikelijke snelheid te kijken.

Eerst op Android

De nieuwe functie is per direct beschikbaar op Android-toestellen. Daar wordt de functie eerst getest, waarna hij later mogelijk ook volgt op andere devices. De snelheid is linksonder in het scherm aan te passen door op ‘Snelheid’ te klikken.

Snelheid afspelen Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?