Laatste Nieuws

Netflix haalt alle seizoenen van Glee binnen

Glee Netflix

Netflix is erin geslaagd om alle seizoenen van Glee binnen te halen. De laatste tijd hoorden we hier en daar al geruchten over de komst van de feelgood serie naar Netflix en nu heeft de streamingdienst het nieuws bevestigd. Vanaf 30 juni kunnen we aan de slag met de zes seizoenen van de reeks.

Muzikale serie

In Glee keken we zes seizoenen lang mee naar scholieren die aan de slag gingen met een eigen koor: de McKinley High’s Glee Club. Vlekkeloos verliep het de jongeren echter niet op school. Vooroordelen zorgden ervoor dat ze constant moesten strijden voor hun plek. Mede door de combinatie van humor, drama en muziek werd de serie uiterst populair.

Zes seizoenen Glee op Netflix

Netflix heeft het goede nieuws naar buiten gebracht dat we spoedig aan de slag kunnen met de zes seizoenen van de reeks. Op 30 juni worden alle 121 afleveringen van Glee toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Van Ryan Murphy, de regisseur, producer en schrijver van Glee, kunnen we in de toekomst overigens nog meer op Netflix verwachten. Hij is een exclusieve samenwerking met de streamingdienst aangegaan.