Laatste Nieuws

Netflix geeft releasedatum Suits seizoen 7 nu al prijs

Suits Netflix

Nu het zesde seizoen van Suits volledig te bekijken is op Netflix, is het natuurlijk de grote vraag hoelang we moeten wachten op het zevende seizoen. Waar Netflix normaal even wacht met het aankondigen van de releasedatum van een nieuw seizoen, is nu al duidelijk dat we seizoen 7 in de zomer op België kunnen verwachten.

Suits in de zomer terug

Suits keert in de zomer terug voor zijn zevende seizoen bij Netflix. Via Twitter heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat seizoen 7 op 12 juli verschijnt. Het nieuws omtrent de releasedatum van seizoen 7 komt nog in dezelfde week dat bekend werd dat Suits er na negen seizoenen mee stopt. In de Verenigde Staten wordt momenteel seizoen 8 uitgezonden en daarna verschijnt er dus nog één nieuw seizoen.

Suits seizoen 7 op Netflix

Op 12 juli 2019 keert Suits terug voor zijn zevende seizoen bij Netflix. Wat nog niet duidelijk is, is of het zevende seizoen op die datum in zijn geheel wordt toegevoegd. In Amerika zijn de seizoenen gesplitst in twee delen en op die manier verscheen onder meer ook seizoen 6 op Netflix. Seizoen 7 is het seizoen waarin we afscheid nemen van Meghan Markle en Patrick J. Adams (Rachel en Mike).