Laatste Nieuws

Netflix geeft groen licht voor That ’70s Show spin-off: That ’90s Show

Goed nieuws voor de fans van That ’70s Show. De serie komt op een speciale manier nu toch terug. Netflix heeft groen licht gegeven om de spin-off That ’90s Show te laten maken. Daarin keren een aantal oude personages uit de originele serie terug.

Sitcom

That ’70s Show was in het begin van deze eeuw een groot succes. De sitcom liep tussen 1998 tot en met 2006 en telt exact tweehonderd afleveringen. De serie betekende het begin van de carrière van een aantal grote sterren. Zo waren Mila Kunis, Ashton Kutcher en Laura Prepon vroeger allen te zien in de hitserie.

Spin-off

Nu heeft Netflix groen licht gegeven voor een spin-off. De nieuwe serie speelt zich af in dezelfde plaats en ook met dezelfde personages. We worden meegenomen naar 1995 in Wisconsin. Daar wonen Kitty en Red nog altijd in Point Place. Eric en Donna hebben inmiddels een dochter en die zal in de zomervakantie een bezoekje brengen aan haar grootouders. Daar trapt de serie dan ook af. Onder meer Eric, Donna en Michael zullen in de That ’90s Show een gastrol krijgen. De enige acteur die we niet terugzien is Danny Masterson. Hij vertolkte de rol van Steven, maar heeft momenteel een rechtszaak tegen zich lopen wegens ontucht.

That ’90s Show op Netflix

Voor That ’90s Show heeft Netflix alvast tien afleveringen besteld. Wanneer de opnames daarvan binnen, is op dit moment nog niet bekend. Daardoor weten we ook nog niet wanneer het eerste seizoen naar Netflix. Daar wordt in de komende tijd ongetwijfeld meer over bekend gemaakt.

Wil jij als eerste weten wanneer That ’90s Show op Netflix in België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?