Laatste Nieuws

Netflix geeft groen licht voor Lost in Space seizoen 2

Lost in Space Netflix

De reboot van Lost in Space is Netflix dermate goed bevallen dat er nu een tweede seizoen is besteld. Het eerste seizoen verscheen een maand geleden in België bij de streamingdienst en zal dus een vervolg krijgen, vermoedelijk in 2019.

Reboot

Lost in Space van Netflix is een moderne variant van de succesvolle serie uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Ook toen draaide het om de familie Robinson die op ruimtereis ging, maar in de reboot die sinds dit jaar te zien is zijn er snufjes uit de huidige tijd toegevoegd.

De familie Robinson verlaat de aarde, om elders in de Melkweg een bestaan op te bouwen. Tijdens de reis gaat er echter een hoop mis en stranden ze op een onbekende planeet. Daar stuit Will Robinson, de jongste telg van de familie, op een buitenaards wezen en begint een spannend avontuur, dat geschikt is voor het hele gezin.

Lost in Space seizoen 2 op Netflix België

Dat Lost in Space seizoen 2 besteld zou worden door Netflix is geen grote verrassing. De serie is nu een maand beschikbaar en in het openingsweekend zou er in Amerika massaal gekeken zijn naar de serie. Hoewel de streamingdienst nooit iets loslaat over kijkcijfers, zijn er andere bedrijven die via omwegen onderzoek doen. Zo ontdekte databedrijf Nielsen dat er 3.16 miljoen mensen keken in Amerika op de eerste dag van de release.

Ook op IMDb en Rotten Tomatoes scoorde Lost in Space goed en dus was het wachten op de aankondiging van het nieuwe seizoen. Dat komt bijna exact één maand na de lancering. Via een tweet maakte de serie bekend dat er in seizoen meer gevaar dreigt voor Will Robinson. Wanner Lost in Space seizoen 2 op Netflix in België zal verschijnen is nog niet bekend, maar het ligt voor de hand dat dit in 2019 zal zijn.