Laatste Nieuws

Netflix geeft fans hun zin: Waardig afscheid voor Sense8

Netflix gaat Sense8 toch niet zomaar annuleren. Er komt weliswaar geen nieuw seizoen meer van de serie, maar fans hebben wel een twee uur durende slotaflevering afgedwongen. Op die manier kunnen liefhebbers na de twee al gelanceerde seizoenen toch nog goed afscheid nemen van de serie door een extra lange eindaflevering.

Sense8
Het eerste seizoen van Sense8 verscheen op 5 mei 2015 op Netflix. In de serie zien we dat acht personen beschikken over een bepaalde gave. Ze kenden elkaar onderling niet, maar kunnen nu toch contact met elkaar leggen. Dat contact is ook hard nodig, want er wordt op ze gejaagd. In Sense8 proberen ze te ontdekken door wie ze niet veilig zijn.

Sense8 slotaflevering op Netflix

Netflix heeft door middel van social media bekendgemaakt dat Sense8 nog voorzien gaat worden van een twee uur durende slotaflevering. Die aflevering wordt op het moment van schrijven opgenomen en wordt volgend jaar op de streamingdienst verwacht. Een definitieve datum is nog niet bekend gemaakt, maar gezien het verleden van de serie valt een release op 5 mei 2018 niet uit te sluiten.

Naar aanleiding van de oproep van fans om toch nog een waardig afscheid te krijgen, besloot Netflix alle personages weer op te trommelen voor een slotaflevering. Via onderstaande video maakt Netflix het goede nieuws bekend. Daarin zingen de Sensates samen het nummer What’s Up van 4 Non Blondes.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?