Laatste Nieuws

Netflix en BBC werken aan The Serpent over een seriemoordenaar

The Serpent Netflix

Netflix en BBC hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe samenwerking. De twee partijen werken samen aan de serie The Serpent waarin de seriemoordenaar Charles Sobhraj gevolgd wordt. De seriemoordenaar wordt in de reeks gespeeld door de Franse acteur Tahar Rahim.

The Serpent

The Serpent wordt een nieuwe gezamenlijke serie van Netflix en de BBC. De serie vertelt het waargebeurde verhaal over de Fransman Charles Sobhraj. Hij was in de jaren ’70 actief als seriemoordenaar en had het voornamelijk voorzien op jonge westerse reizigers in India, Thailand en Nepal. Hij kreeg uiteindelijk de bijnaam Het Serpent en wist keer op keer uit de handen van de politie te blijven. Totdat hij op 12 augustus 2004 werd gearresteerd door Interpol.

The Serpent op Netflix

Netflix en de BBC gaan nu aan de slag met een serie over zijn leven en moorden. The Serpent zal in Groot-Brittannië te bekijken zijn bij de BBC en daarbuiten op Netflix. Rahim is verantwoordelijk voor de hoofdrol en is blij dat hij gekozen is.

“Ik ben echt ontzettend enthousiast om Charles Sobhraj te gaan vertolken. Van deze rol heb ik al gedroomd sinds ik op mij zeventiende een boek over hem heb gelezen.” Een releasedatum voor The Serpent op Netflix in België is nog niet bekend. Wil jij als eerste weten wanneer The Serpent Netflix in België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!