Laatste Nieuws

Netflix cancelt ook Jessica Jones en The Punisher

In navolging van Iron Fist, Luke Cage en Daredevil zijn nu ook Jessica Jones en The Punisher geannuleerd. Netflix maakte het slechte nieuws bekend via een persbericht. Mogelijk heeft de annulering van de Marvel-series te maken met de eigen streamingdienst waar Disney aan werkt.

Eind aan Marvel-reeks

In de laatste maanden werd de één na de andere Marvel-serie geannuleerd. Het begon met Iron Fist en een week later was het ook klaar voor Luke Cage. In de maand daarna werd ook Daredevil gecanceld. Nu zijn daar The Punisher en Jessica Jones bijgekomen.

De annuleringen van The Punisher en Jessica Jones komen niet uit de lucht vallen. Al langere tijd gaan er geruchten dat Disney de Marvel-reeks in de toekomst mogelijk wil voortzetten op zijn eigen streamingdienst. Aan die dienst wordt al even gewerkt en later dit jaar zou Disney+ het levenslicht moeten zien. Of dat daadwerkelijk de reden is achter de annuleringen van de Marvel-series, blijft echter gissen.

Jessica Jones en The Punisher gecanceld

Het einde van de Marvel-reeks op Netflix is in zicht. Eerder dit jaar konden we nog aan de slag met het tweede seizoen van The Punisher, maar nu is dus duidelijk dat daar geen derde seizoen meer bijkomt. Wel mogen we dit jaar nog een derde seizoen verwachten van Jessica Jones. Dat is dan echter ook direct het slotseizoen. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als de Jessica Jones seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?