Laatste Nieuws

Netflix bevestigt: Lucifer krijgt alsnog een zesde seizoen

Het hoge woord is er eindelijk uit: Lucifer gaat voorzien worden van een zesde seizoen. De laatste tijd gingen al geruchten rond dat er toch een zesde seizoen zou komen van Lucifer. Inmiddels heeft Netflix dat nieuws bevestigd. Al blijkt seizoen 6 wel écht het allerlaatste seizoen van de serie te zijn.

Geannuleerd door FOX

Het verhaal van Lucifer is een bijzondere. Zo werd de serie in het verleden na drie seizoenen gecanceld door FOX en bleven fans vol ongeloof achter. De reeks eindigde toentertijd tenslotte met een grote cliffhanger. Terwijl fans er alles aan deden om de serie te redden, was het Netflix dat besloot om een vierde en vijfde seizoen te bestellen. Na vijf seizoenen leek het dan toch klaar te zijn voor de reeks. Netflix liet al bij de aankondiging van seizoen 5 weten dat het zou gaan om het slotseizoen, maar toen veranderde ineens alles.

Besprekingen

Zo verschenen de laatste tijd steeds meer geruchten dat Netflix achter de schermen toch zou werken aan een zesde seizoen. Dat begon met contractbesprekingen met de showrunners en het duurde niet lang voordat Netflix en Warner Bros ook in gesprek gingen met hoofdrolspelers Tom Ellis. Het duurde even voordat die deal rond was, maar ook hij is inmiddels binnenboord voor een zesde en tevens slotseizoen.

Lucifer seizoen 6

Na dat zesde seizoen is het officieel klaar voor Lucifer. “Vooruit dan, ook wij kunnen Lucifer niet weerstaan. Er komt een seizoen 6! Het aller aller aller aller aller ALLERLAATSTE seizoen is binnenkort te zien op Netflix”, kondigt Netflix aan. Vermoedelijk wordt dat seizoen in 2021 gelanceerd op Netflix. In augustus verschijnt het vijfde seizoen van Lucifer op Netflix.