Laatste Nieuws

Netflix bestelt vijfde en tevens laatste seizoen Lucifer

Netflix heeft een vijfde en tevens laatste seizoen besteld van Luicfer. De serie kwam na drie seizoenen al ten einde toen FOX besloot geen nieuw seizoen meer te bestellen, maar toen greep Netflix in. Nu kunnen de makers met een vijfde en laatste seizoen van de reeks een waardig slot maken.

Waardig afscheid

Netflix heeft Lucifer de kans op een waardig afscheid geboden. De serie werd eerder al gecanceld door FOX, maar nu kunnen de makers er alles aan doen om de serie goed af te sluiten. Dat was na drie seizoenen wel anders. Het seizoen stopte toentertijd met een grote cliffhanger waardoor fans massaal in opstand kwamen in de hoop dat de reeks toch nieuw leven ingeblazen werd. Iets wat nu niet nodig is, nu de makers het eind aan zien komen.

Zo liet hoofdrolspeler Tom Ellis weten: “Kijk eens wat er is gebeurd. Een vijfde en laatste seizoen van Lucifer komt naar Netflix en ik dank alle loyale fans voor het kijken. Laten we dit nu op een waardige wijze afsluiten.”

Lucifer seizoen 5 op Netflix

Netflix heeft in de nacht van donderdag op vrijdag bekendgemaakt dat seizoen 5 is besteld. Het laatste seizoen van de reeks over de duivel Lucifer Morningstar lijken we in 2020 bij de streamingdienst te mogen verwachten. Het is nog niet bekend uit hoeveel afleveringen het slotseizoen bestaat.

Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?