Laatste Nieuws

Netflix bestelt tweede seizoen van Ragnarok

De Noorse dramaserie Ragnarok keert terug voor een vervolg. Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de serie die op 31 januari 2020 in première ging bij de streamingdienst. Dat nieuws komt één dag na de aankondiging van een andere Noorse serie: Bloodride.

Ragnarok

Ragnarok verscheen eind januari 2020 op Netflix en speelde zich af in het kleine, fictieve stadje Edde. De plaats is gelegen in de adembenemende Noorse natuur. Toch maken de inwoners zich ernstig zorgen, want ook zij maken de drastisch veranderende wereld van dichtbij mee met smeltende ijskappen, warme winters en gewelddadige stortbuien. Er is grote angst voor een Ragnarok, of lukt het om op tijd in te grijpen?

Ragnarok seizoen 2 op Netflix

Een releasedatum voor het tweede seizoen van Ragnarok is nog niet bekend. Het eerste seizoen werd begin 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Een tweede seizoen lijken we op zijn vroegst pas aan het begin van 2021 op Netflix te verwachten. Met de woorden ‘This was only the beginning’ is seizoen 2 aangekondigd. Het eerste seizoen van de Noorse serie scoorde tot op heden netjes. Zo heeft het een 7,5 gescoord bij IMDb.

Lees meer over Bloodride

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?