Laatste Nieuws

Netflix bestelt tweede seizoen van Locke & Key

Netflix is met goed nieuws naar buiten gekomen voor Locke & Key. De streamingdienst heeft een tweede seizoen besteld van de reeks. Ongeveer twee maanden na de release van het eerste seizoen is bekend geworden dat het nog niet klaar is voor de serie die gebaseerd is op de gelijknamige comic.

Moord op vader

In Locke & Key volgen we hoe drie kinderen samen met hun moeder terugkeren naar hun ouderlijk huis. Daar blijkt iets niet helemaal in orde te zijn. In het huis vinden ze namelijk al snel sleutels. Het blijken magische sleutels te zijn die verband houden met de moord op hun vader.

Locke & Key seizoen 2

Netflix heeft nu bekendgemaakt dat Locke & Key verder gaat en daar zijn de makers Carlton Cuse en Meredith Averill blij mee. “Wij zijn Netflix, zeker in deze moeilijke tijden, ontzettend dankbaar voor alle steun en kunnen niet wachten om het spannende volgende hoofdstuk met iedereen te delen.”

Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen van Locke & Key op Netflix mogen verwachten. Normaal zit er ongeveer een jaar tussen de release van verschillende seizoenen. Door de uitbraak van het coronavirus kan een nieuw seizoen echter maar zo langer op zich laten wachten.

Wil jij als eerste weten wanneer Locke & Key seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?