Laatste Nieuws

Netflix bestelt tweede seizoen van bekritiseerde Insatiable

Netflix heeft Insatiable seizoen 2 besteld. Dat werd bekendgemaakt middels een video waarin hoofdrolspeelster Debby Ryan te zien is en ze het nieuws deelt met de volgers van het Instatiable-account en haar mede castleden.

Kritiek

Insatiable kreeg stevige kritiek nadat de trailer van het eerste seizoen was verschenen, omdat het fatshaming zou promoten. In Insatiable is namelijk te zien hoe de wereld plotseling aan de voeten van ‘Fatty Patty’ ligt, nadat ze tientallen kilo’s is afgevallen.

Er werd zelfs een petitie opgestart om te voorkomen dat Netflix de serie online zou zetten, maar op 10 augustus verscheen de komedieserie gewoon, ondanks dat de petitie meer dan honderdduizend keer was ondertekend.

Netflix bestelt Insatiable seizoen 2

Netflix heeft Insatiable seizoen 2 dus gewoon besteld, ondanks alle ophef. De kritiek nam  na de lancering van seizoen 1 ook wat af, omdat de kijker vanaf dat moment een compleet beeld over de serie kon volgen. De zaken bleken toen toch iets genuanceerder te liggen, al bleven er felle tegenstanders van de serie. Het weerhield Netflix er niet van om ook een tweede seizoen van Insatiable te bestellen. Het is aannemelijk dat dit nieuwe seizoen in 2019 zal verschijnen, vermoedelijk in het derde kwartaal.

Bekendmaking

Debby Ryan kreeg zelf de eer om het nieuws wereldkundig te maken. Ze sprak een video in voor de volgers van het Insatiable-account op social media en als eerste videobelde ze ze met Kimmy Shields, Nonnie in de serie. Daarna kwamen ook de andere castleden langs in het videogesprek en toonden ze hun enthousiasme voor Insatiable seizoen 2.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Insatiable (@insatiable) op