Laatste Nieuws

Netflix bestelt toch tweede seizoen Russian Doll

Netflix heeft toch nog een tweede seizoen besteld van Russian Doll. Fans moesten even geduld hebben voordat het tweede seizoen werd aangekondigd, maar nu is duidelijk geworden dat een vervolg er daadwerkelijk gaat komen.

Russian Doll

In Russian Doll kijken we mee met Nadia, gespeeld door Natasha Lyonne uit Orange is the New Black. Nadia komt in een tijdlus terecht waarbij ze dezelfde dag steeds opnieuw beleeft en op een bizarre wijze om het leven komt. Terwijl ze steeds voorzichtiger probeert te doen, lijkt ze maar niet uit de tijdlus te kunnen ontsnappen. Dan ontmoet ze een jongen die net als zij in een tijdlus zit.

Russian Doll seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Russian Doll. Het tweede seizoen bestaat opnieuw uit acht afleveringen en Natasha Lyonne keert terug als Nadia. Zij liet eerder al weten plannen te hebben voor in ieder geval drie seizoenen. “We hebben Russian Doll bij Netflix gepitcht als een serie van drie seizoenen. En sinds dat moment zijn er nog zoveel gedachtes bijgekomen om het verhaal verder te vormen.”

“Toen we de serie hebben gepitcht, was Nadia in alle drie de seizoenen aanwezig. Maar niet op een heel conventionele manier. Vooral omdat we wisten dat Nadia altijd het kloppend hart en de ziel van Russian Doll zou zijn”, aldus Lyonne en showrunner Lesly Headland. Wanneer seizoen 2 verschijnt, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?