Laatste Nieuws

Netflix bestelt spin-off Vikings genaamd Valhalla

Fans van Vikings kunnen binnenkort aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks. Van de serie is namelijk een spin-off besteld genaamd Vikings Valhalla. De spin-off wordt een vervolg op het verhaal en komt wereldwijd beschikbaar bij Netflix.

Originele reeks

De historische dramaserie Vikings werd oorspronkelijk uitgezonden bij History Channel waar het slotseizoen nog deze maand van start gaat. In België is Vikings niet te bekijken op Netflix, maar het zou maar zo kunnen dat daar in de toekomst verandering in komt. In veel andere landen ter wereld wordt de serie tenslotte wel aangeboden door Netflix. Daarbij zal de spin-off ook wereldwijd beschikbaar komen bij de streamingdienst.

Vikings Valhalla

De spin-off van Vikings wordt een vervolg op het verhaal. Er wordt een sprong in de tijd gemaakt van honderd jaar. We volgen een aantal beroemdste Vikings die ooit geleefd hebben, met namen als Freydis, Harald Harada en Leif Erickson. Bedenker Michael Hirst keert terug voor de spin-off. Hij is blij met het goede nieuws. “En met mij de miljoenen fans van de serie. Daarbij is Jeb Stuart een fantastische schrijver, hij zal nieuwe verhaallijnen en visies van de historie samenbrengen.” Wanneer Vikings Valhalla op Netflix verschijnt is nog onduidelijk, wel is bekend dat de opnames zullen plaatsvinden in Ierland.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?